Eva obožuje Karla

Nov dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Politik Karl Erjavec pravi, da je njegova stranka DeSUS vsaj takšna znamka, kot Coca Cola. Prepozaven ‘brand’ družabne scene pa zadnje čase postaja tudi njegova hčerka Eva.

Modna trgovina Emporium je sinoči na svojem Instagram profilu objavila duhovito promocijo za ženske torbice priznanega nemškega kreatorja Karla Lagerfelda.

Na sliki je hčerka zunanjega ministra Karla Erjavca, pod sliko pa napis: “Eva je velika oboževalka Karla.”

Eva Erjavec je tista, za katero je zunanji minister osebno, v spremstvu varnostnikov, na policijo v Kranju odnesel pritožbo na kazen 120 evrov za telefoniranje med vožnjo. Ministra pa naj bi v zadnjem času šokirale tako govorice o njenem razmerju z nekdanjim nogometašem Sebastjanom Cimerotičem, kot njene globoko dekoltirane slike na Facebook profilu.

Slovenska scena je Evo Erjavec spoznala jeseni 2013, ko je Slovenija gostila evropsko prvenstvo v košarki. Mnogi so se spraševali, kdo je ženska, ki na ViP tribuni stoji ob ministru.

Ima pa Karl Erjavec tudi hčerko Ines, zaradi katere se je nekaj časa celo tožaril z legendarno smučarko Špelo Pretnar. Predmet spora je bil pralni stroj Erjavčevih na hodniku med sosednjima stanovanjema, ki ga je minister na koncu zaradi hrupa moral umakniti.

Glasuj in poglej, kaj so povedali drugi

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Instagram

One Reply to “Eva obožuje Karla”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja